AUDIO/VIDEO EDITING
 

Alvorens een cd of dvd te kunnen dupliceren zal er eerst een master cd/dvd moeten worden aangeleverd. Als u alleen maar losse video bestanden en- of audio bestanden heeft zal dit dus altijd eerst moeten gebeuren. Door meer dan 30 jaar ervaring bent u bij ons op het goede adres om dit snel en professioneel voor u op te lossen.

DVD AUTHORING/ VIDEO EDITING:
Dit is het proces waarbij we alle door u aangeleverde videofragmenten en andere bestanden inventariseren, editen, rangschikken en eventueel in een menustructuur gaan programmeren zodat u een MASTER DVD krijgt die door een DVD speler en- of software kan worden afgespeeld. Wij kunnen ook uw video fragmenten converteren voor gebruik op online diensten of voor broadcast doeleinden.

CD MASTERING:
Bij het aanleveren van losse audio tracks gaat onze voorkeur uit naar .wav bestanden. Wij doen samen met u de volgorde bepalen en zorgen dat alle audio fragmenten met hetzelfde volume op de cd komen. We kunnen de titels en verdere songinformatie op de cd programmeren alsmede de eventuele ISRC codes.

AUDIO NABEWERKING:
Door onze jarenlange ervaring op audiogebied kunnen we ook nog vaak iets voor u betekenen door de nummers een extra boost te geven door audionabewerking mocht u nog niet helemaal tevreden zijn met het resultaat.

WAT KOST HET:
Wij kunnen vaak snel inschatten hoeveel werk er nodig is om een master cd/dvd te maken en geven u meestal direct een prijs hiervoor. Voor eenvoudige programmeringen in combinatie met een duplicatie order is dit meestal gratis. Voor complexere programmeringen maken wij een offerte voor u.

av